Van 01 augustus tot 03 september 

KunsTinDeStaD 2020

Roeselare
KunstInDeStad 2020 of kortweg KIDS2020 is een kunstwandeling in het centrum van Roeselare. Ze bestaat uit beelden, installaties of sculpturen op het openbaar terrein.

REDDEZOMER & Kunstindestad in het Corona tijdperk.
In deze periode moeten we er alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan en risicogroepen te beschermen. We hebben er echter goede hoop op dat KunstindeStad in een ietwat aangepaste vorm kan doorgaan vanaf 1 augustus 2020.
Zo vermijden we alvast fysieke persmomenten en al de geplande groepsactiviteiten rond deze organisatie. Ook de geplande binnenlocaties laten we deze keer veiligheidshalve links liggen zodat de wandeling uitsluitend op het openbaar terrein, in de buitenlucht plaats zal vinden.
Hoe het Post Corona tijdperk er ook zal uitzien, bewegen is en blijft een must. Het wordt schitterend weer in augustus, de kunst lonkt. Trek er in je eentje of met je gezin op uit met de fiets of te voet, dat is goed voor je lijf, en voor je hoofd. Want even verdwalen in de kunst doet wonderen voor je gemoed. En wie weet mag je dan weer even uitrusten op een terrasje ?! Hoop doet leven.
Blijf gezond en tot 1 augustus 2020. 
www.kids2020.be


Roeselare

Kasteel
9290 Berlare-dorp

Screenasdshot_2

© Copyright 2020 MAG - All Rights Reserved